spark44
Views
6 years ago

The Jaguar #01

 • Text
 • Jaguar
 • Formule
 • Nieuwe
 • Auto
 • Jaar
 • Elektrische
 • Twee
 • Heel
 • Seizoen
 • Eerste
In dit nummer keren we terug naar de top van autosport, maar niet op een conventionele manier, en dit helpt ons bij de snellere ontwikkeling van elektrische aandrijvingen. Tegelijk introduceren we de Jaguar I-PACE Concept, een revolutionair nieuw model dat u nu al kunt reserveren voor 2018.

De Agenda LENTE/ZOMER

De Agenda LENTE/ZOMER 2017 9 april PAASWEEK, SANTIAGO DE CHILE De hele wereld kijkt mee wanneer dit gelovige katholieke land de Semana Santa viert. Religieuze tradities worden tot leven gebracht en kleurrijke processies vullen de straten. Maak van de gelegenheid gebruik om de rest van de stad te verkennen zonder de mensenmassa’s, en pik zeker de befaamde Cuasimodo-processie mee op paaszondag. Het spektakel omvat onder meer in wit en in goud gehulde mannen te paard, vaak in het gezelschap van een priester in een met witte lelies versierde praalwagen. Bereid je voor op een uitzinnige viering van het christendom, terwijl het leven in de stad stilstaat. Het is de perfecte weergave van Zuid-Amerika’s geschiedenis en erfgoed in harmonie met de levendigheid van het hedendaagse Chili. 12 THE JAGUAR

April 24 april TOUR AUTO, PARIJS Het raceseizoen zit barstensvol evenementen voor klassieke auto’s, maar het legendarische Tour Auto, dat van 24 tot 30 april in Parijs plaatsvindt en gesponsord wordt door luxehorlogemaker Zenith, gaat al het langst mee. De Tour werd in 1899 opgestart en voerde de coureurs oorspronkelijk door het hele land, in zeven etappes over acht dagen. Tegenwoordig is de Tour een gechronometreerde betrouwbaarheidstest voor klassieke auto’s van vóór 1974 waarbij vijf dagen op de openbare weg worden afgewisseld met circuits en beklimmingen. Nieuw in 2017 is dat de route in Parijs start en langs Bretagne en de Atlantische kust loopt om te eindigen in het zuiden van het land. De Tour wordt in het algemeen als een van de meer uitdagende rally’s op de klassieke motorsportkalender beschouwd en organisator Patrick Peter weet als geen ander hoe hij spektakel en glamour met elkaar kan combineren. FOTO’S: GETTY IMAGES, MATHIEU BONNEVIE, JULIEN HERGAULT THE JAGUAR 13

Copied successfully!
 

Jaguar Magazine

 

Jaguar Magazine is een ode aan creativiteit, met exclusieve artikelen die de zintuigen prikkelen, van verleidelijk design tot geavanceerde technologie.

In dit nummer verkennen we de creativiteit van de Braziliaanse meesters die de elegante kunst van capoeira creëerden, maar ook die van Ierse kunstenaars die oude en nieuwe cultuur met elkaar verenigen. Ook ontdekt u de creatieve lijn die van Victoriaans behang naar de iPhone loopt. En het multitalent Riz Ahmed, acteur en performer, legt uit waarom nu het juiste moment is om zijn ware ik aan de wereld te onthullen.

© JAGUAR LAND ROVER LIMITED 2020

Registered Office: Abbey Road, Whitley, Coventry CV3 4LF
Registered in England No: 1672070
De hier vermelde waarden zijn het resultaat van officiële fabrieksmetingen in overeenstemming met de EU-wetgeving.
Uitsluitend voor vergelijkingsdoeleinden. Verbruik onder 'real-world'-omstandigheden kan verschillen.