Views
5 years ago

The Jaguar #01

 • Text
 • Jaguar
 • Formule
 • Nieuwe
 • Auto
 • Jaar
 • Elektrische
 • Twee
 • Heel
 • Seizoen
 • Eerste
In dit nummer keren we terug naar de top van autosport, maar niet op een conventionele manier, en dit helpt ons bij de snellere ontwikkeling van elektrische aandrijvingen. Tegelijk introduceren we de Jaguar I-PACE Concept, een revolutionair nieuw model dat u nu al kunt reserveren voor 2018.

The

The Jaguar 01/2017 18 32 Hoofdredacteur Mikey Harvey Redacteur David Barnwell Senior art director Dan Delaney Creatief directeur Michael Darling Designer Andreas Meiler Account director Antonya Kloetgen Accountmanager Adrianna Juraszek Marktmanager Hannah McDonald Fotoredacteur Martina Hemm Productiedirecteur Marie Bressem Zakelijk leider Alex Robb Voor alle vragen m.b.t. advertenties kunt u contact opnemen met: Katherine Galligan Katherine@metropolist.co.uk 00 44 207 887 6146 Vishal Raghuvanshi Vishal@metropolist.co.uk 00 44 207 887 6147 42 06 Voorwoord Maak kennis met Noodle, gitariste van de rockband Gorillaz en ambassadrice van @JaguarRacing 08 De Agenda Verjaardagen, openingen en evenementen over de hele wereld tijdens het komende halfjaar 18 Maak kennis met de I-PACE Concept… Een klimaatneutrale vijfzits sportauto die in amper vier seconden tot 100 km/h optrekt 32 … en met de I-TYPE Jaguar keert naar het racecircuit terug in het wereldkampioenschap Formule E 42 Digitale juwelen Niet alleen onze manier van communiceren wordt radicaal omgegooid door de nieuwste digitale technologie 68 48 Alles komt terug Steve McQueen bepaalde samen met de sterren van die tijd de look van de jaren 50 en 60. Hun invloed is nog steeds merkbaar 56 Koning Cool Steve McQueen: acteur, motorrijder, racecoureur en eigenaar van twee legendarische Jaguars XKSS 60 Uitje! Twee uur onderweg in een Jaguar F-PACE: de oase van rust waar elke stadsbewoner zo nu en dan naar snakt 68 Lone Star SVR We maakten een ontspannen ritje langs de plattelandswegen van Texas met de snelste Jaguar-telg, de F-TYPE SVR – maximumsnelheid 320 km/h 76 Generatie Waarom? Misschien is het moment gekomen om je omgang met technologie te herevalueren 78 De coureurs We herdenken Mike Hawthorn, stichtend lid van de Jaguar Club voor Prominente Snelle Gentlemen Het The Jaguar magazine wordt uitgegeven door Spark44 Ltd. 5-23 Old Street, Londen, EC1V 9HL Voor Jaguar, Abbey Road, Whitley, Coventry CV3 4LF. Gedrukt door RR Donnelley Europe. Copyright Spark44 Ltd. 2016. Alle rechten voorbehouden. Gehele of gedeeltelijke herdruk is verboden tenzij de uitgever hiervoor schriftelijke toestemming heeft gegeven. De weergegeven meningen zijn die van de auteur en niet van Jaguar. Hoewel de inhoud van het The Jaguar magazine met de grootste zorg werd samengesteld, zijn de in dit magazine getoonde specificaties, functies en uitrustingen aan veranderingen onderhevig en kunnen ze per land verschillen. In beperkt toegankelijke gebieden waren alle nodige vergunningen voorhanden voor film en foto’s, en alle informatie was bij het ter perse gaan correct. Neem contact op met uw erkende Jaguardealer voor meer informatie over bepaalde modellen. Dit magazine aanvaardt geen ongevraagde manuscripten, foto’s of illustraties, en kan er niet verantwoordelijk voor worden gesteld. Rij verantwoordelijk, zowel op de weg als offroad. FOTO’S: SYLVAIN DELEU, SPACESUIT, DANA NEIBERT, JAGUAR PR 4 THE JAGUAR

 

Jaguar Magazine

 

Jaguar Magazine is een ode aan creativiteit, met exclusieve artikelen die de zintuigen prikkelen, van verleidelijk design tot geavanceerde technologie.

In dit nummer verkennen we de creativiteit van de Braziliaanse meesters die de elegante kunst van capoeira creëerden, maar ook die van Ierse kunstenaars die oude en nieuwe cultuur met elkaar verenigen. Ook ontdekt u de creatieve lijn die van Victoriaans behang naar de iPhone loopt. En het multitalent Riz Ahmed, acteur en performer, legt uit waarom nu het juiste moment is om zijn ware ik aan de wereld te onthullen.

© JAGUAR LAND ROVER LIMITED 2020

Registered Office: Abbey Road, Whitley, Coventry CV3 4LF
Registered in England No: 1672070
De hier vermelde waarden zijn het resultaat van officiële fabrieksmetingen in overeenstemming met de EU-wetgeving.
Uitsluitend voor vergelijkingsdoeleinden. Verbruik onder 'real-world'-omstandigheden kan verschillen.