Views
3 years ago

The Jaguar #02

 • Text
 • Jaguar
 • Auto
 • Nieuwe
 • Jaar
 • Waar
 • Eerste
 • Zegt
 • Onze
 • Zoals
 • Twee
In dit nummer introduceren we de nieuwste telg van de Jaguar-familie, de E-PACE. F1-coureur Roman Grosjean vertelt over zijn passie voor Jaguar, terwijl het Panasonic Jaguar Racing-team een inkijkje biedt in onze activiteiten in de Formule E. Verder ontdekken we de ins en outs van een nieuwe sport, droneracing, en brengen we een unieke dag door met de XF Sportbrake.

De Agenda ZOMER/NAJAAR

De Agenda ZOMER/NAJAAR 2017 15 – 16 juli FORMULE E EPRIX, NEW YORK De razendsnelle elektrische raceklasse komt in juli naar New York City voor de eerste Formule E ePrix-race in de Big Apple. De race wordt gehouden bij de Brooklyn Cruise Terminal, waar de supersnelle elektrische bolides over de straten en door New York Harbour hun rondjes zullen draaien. Panasonic Jaguar Racing-coureurs Mitch Evans en Adam Caroll zijn ook van de partij tijdens deze eerste door de FIA erkende formulerace in de vijf stadsdelen van New York City. Voor meer informatie over Formule E-races en het e-raceteam van Jaguar, ga naar jaguar.com/jaguar-racing 11 – 17 juli KOPENHAGEN IJSJESWEEK De eerste editie van dit festival rond alles wat met ijs te maken heeft, werd vorig jaar in het centrum van Kopenhagen gehouden. Ook in de tweede editie is er weer een overvloed van smaken en varianten gemaakt door de beste ijsmakers, die naar de Deense hoofdstad trekken om tijdens het warme weer voor heerlijke verkoeling te zorgen. Want in tegenstelling tot wat velen denken, kan het kwik daar in de zomermaanden tot wel 35°C oplopen. 10 THE JAGUAR

FOTOFRAFIE: MATTEO COLOMBO/GETTY IMAGES, MARTIN PARR/MAGNUM PHOTOS/AGENTUR FOCUS, THE FRANK LLOYD WRIGHT FOUNDATION ARCHIVES/THE MUSEUM OF MODERN ART/AVERY ARCHITECTURAL & FINE ARTS LIBRARY/COLUMBIA UNIVERSITY, NEW YORK (2), THE MUSEUM OF MODERN ART, NEW YORK, GIFTS OF DAVID ROCKEFELLER, JR.FUND, IRA HOWARD LEVY FUND EN JEFFREY P.KLEIN PURCHASE FUND 10 – 23 augustus 150E GEBOORTEDAG FRANK LLOYD WRIGHT: UNPACKING THE ARCHIVE 150 jaar na zijn geboorte blikt het Museum of Modern Art (MoMA) in New York met deze omvangrijke expositie terug op het werk van de beroemde Amerikaanse architect. 450 stukken die Lloyd Wright in zijn 60 jaar omspannende carrière heeft gemaakt worden tentoongesteld, waaronder meubels, schetsboeken en maquettes van zijn meest iconische gebouwen. Augustus THE JAGUAR 11

 

Jaguar Magazine

 

Jaguar Magazine is een ode aan creativiteit, met exclusieve artikelen die de zintuigen prikkelen, van verleidelijk design tot geavanceerde technologie.

In dit nummer verkennen we de creativiteit van de Braziliaanse meesters die de elegante kunst van capoeira creëerden, maar ook die van Ierse kunstenaars die oude en nieuwe cultuur met elkaar verenigen. Ook ontdekt u de creatieve lijn die van Victoriaans behang naar de iPhone loopt. En het multitalent Riz Ahmed, acteur en performer, legt uit waarom nu het juiste moment is om zijn ware ik aan de wereld te onthullen.

© JAGUAR LAND ROVER LIMITED 2020

Registered Office: Abbey Road, Whitley, Coventry CV3 4LF
Registered in England No: 1672070
De hier vermelde waarden zijn het resultaat van officiële fabrieksmetingen in overeenstemming met de EU-wetgeving.
Uitsluitend voor vergelijkingsdoeleinden. Verbruik onder 'real-world'-omstandigheden kan verschillen.