Views
3 years ago

The Jaguar #02

 • Text
 • Jaguar
 • Auto
 • Nieuwe
 • Jaar
 • Waar
 • Eerste
 • Zegt
 • Onze
 • Zoals
 • Twee
In dit nummer introduceren we de nieuwste telg van de Jaguar-familie, de E-PACE. F1-coureur Roman Grosjean vertelt over zijn passie voor Jaguar, terwijl het Panasonic Jaguar Racing-team een inkijkje biedt in onze activiteiten in de Formule E. Verder ontdekken we de ins en outs van een nieuwe sport, droneracing, en brengen we een unieke dag door met de XF Sportbrake.

De Agenda ZOMER/NAJAAR

De Agenda ZOMER/NAJAAR 2017 18 – 31 augustus BUENOS AIRES TANGO FESTIVAL & WORLD CUP Elk jaar in augustus komen meer dan een half miljoen bezoekers naar het grootste tangofestival ter wereld in Buenos Aires, waar deze passionele dans in de wijk La Boca zijn oorsprong had. Duizenden professionele dansers komen er samen voor de grote finale van het festijn, de Tango World Cup in het Luna Park. Het is een immens populair evenement bij zowel de bevolking als toeristen. Per persoon zijn er maximaal slechts twee tickets beschikbaar en ze worden verkocht op basis van ‘wie het eerst komt, wie het eerst maalt’. 12 THE JAGUAR

FOTOGRAFIE: LUIS ROBAYO/AFP/GETTY IMAGES, ANATOL AGENCY/GETTY IMAGES, NICK DIMBLEBY, RICHARD PRESCOTT September 14 – 24 september IAA AUTOSALON FRANKFURT De Internationale Automobil Ausstellung (IAA) in Frankfurt loopt van 14 tot 24 september. Het is een hoogtepunt voor autoliefhebbers van overal ter wereld, en het is uw kans om de nieuwste telg van de Jaguar Land Rover-familie te bewonderen: de Range Rover Velar. Hij verrijkt het spectrum van Range Rover-design met een exterieur dat zowel functioneel als elegant is, en een cabine die een nieuwe standaard stelt voor stijlvol minimalisme. In Frankfurt deelt de Velar het podium met het groeiend aantal modellen van Jaguar. Samen staan ze garant voor een adembenemend optreden. THE JAGUAR 13

 

Jaguar Magazine

 

Jaguar Magazine is een ode aan creativiteit, met exclusieve artikelen die de zintuigen prikkelen, van verleidelijk design tot geavanceerde technologie.

In dit nummer verkennen we de creativiteit van de Braziliaanse meesters die de elegante kunst van capoeira creëerden, maar ook die van Ierse kunstenaars die oude en nieuwe cultuur met elkaar verenigen. Ook ontdekt u de creatieve lijn die van Victoriaans behang naar de iPhone loopt. En het multitalent Riz Ahmed, acteur en performer, legt uit waarom nu het juiste moment is om zijn ware ik aan de wereld te onthullen.

© JAGUAR LAND ROVER LIMITED 2020

Registered Office: Abbey Road, Whitley, Coventry CV3 4LF
Registered in England No: 1672070
De hier vermelde waarden zijn het resultaat van officiële fabrieksmetingen in overeenstemming met de EU-wetgeving.
Uitsluitend voor vergelijkingsdoeleinden. Verbruik onder 'real-world'-omstandigheden kan verschillen.