Views
3 years ago

The Jaguar #02

 • Text
 • Jaguar
 • Auto
 • Nieuwe
 • Jaar
 • Waar
 • Eerste
 • Zegt
 • Onze
 • Zoals
 • Twee
In dit nummer introduceren we de nieuwste telg van de Jaguar-familie, de E-PACE. F1-coureur Roman Grosjean vertelt over zijn passie voor Jaguar, terwijl het Panasonic Jaguar Racing-team een inkijkje biedt in onze activiteiten in de Formule E. Verder ontdekken we de ins en outs van een nieuwe sport, droneracing, en brengen we een unieke dag door met de XF Sportbrake.

De Agenda ZOMER/NAJAAR

De Agenda ZOMER/NAJAAR 2017 November En tot slot … ICE ACADEMY 2018 Tegen het einde van het jaar nadert ook weer de volgende editie van een van Jaguars meest spectaculaire evenementen: de Ice Academy. Reis de eerste maanden van het jaar af naar het sprookjesachtige winterland in het Zweedse Arjeplog (1822 inwoners) voor een niet te evenaren rijervaring. Dit wordt de tweede editie van het evenement. Deelnemers aan de Academy kunnen in een F-TYPE of F-PACE over de bevroren meren en door het toendragebied rijden waar Jaguar zijn koude klimaattests houdt. Tijdens de dag krijgt u persoonlijke ondersteuning van ervaren instructeurs en ’s avonds verblijft u in een schitterend, authentiek hotel, omringd door de adembenemende natuurvan het hoge noorden. U kunt nu reserveren voor de Ice Academy 2018 en kiezen uit een verblijf van drie of vier nachten. 1 – 30 november HERFST IN JAPAN De jaarlijkse koyo in Japan is een prachtig schouwspel voor zowel toeristen als de plaatselijke bevolking. Als u in november in Japan bent, zult u het niet willen missen. Zoals de kersenbloesem prachtig tot volle bloei komt in het voorjaar, zo zetten de bomen in het najaar hun schitterende gouden herfsttooi op. In Middenen Zuid-Japan is november de ideale maand om de spectaculaire herfstkleuren te bewonderen. Ze zullen een onuitwisbare indruk maken. Voor mee informatie en om te reserveren, ga naar jaguar.com/experiencesweden FOTOGRAFIE: NOPPAWAT TOM CHAROENSINPHON/GETTY IMAGES, JAGUAR RACING 18 THE JAGUAR

THE JAGUAR 19

 

Jaguar Magazine

 

Jaguar Magazine is een ode aan creativiteit, met exclusieve artikelen die de zintuigen prikkelen, van verleidelijk design tot geavanceerde technologie.

In dit nummer verkennen we de creativiteit van de Braziliaanse meesters die de elegante kunst van capoeira creëerden, maar ook die van Ierse kunstenaars die oude en nieuwe cultuur met elkaar verenigen. Ook ontdekt u de creatieve lijn die van Victoriaans behang naar de iPhone loopt. En het multitalent Riz Ahmed, acteur en performer, legt uit waarom nu het juiste moment is om zijn ware ik aan de wereld te onthullen.

© JAGUAR LAND ROVER LIMITED 2020

Registered Office: Abbey Road, Whitley, Coventry CV3 4LF
Registered in England No: 1672070
De hier vermelde waarden zijn het resultaat van officiële fabrieksmetingen in overeenstemming met de EU-wetgeving.
Uitsluitend voor vergelijkingsdoeleinden. Verbruik onder 'real-world'-omstandigheden kan verschillen.