Views
3 years ago

The Jaguar #02

 • Text
 • Jaguar
 • Auto
 • Nieuwe
 • Jaar
 • Waar
 • Eerste
 • Zegt
 • Onze
 • Zoals
 • Twee
In dit nummer introduceren we de nieuwste telg van de Jaguar-familie, de E-PACE. F1-coureur Roman Grosjean vertelt over zijn passie voor Jaguar, terwijl het Panasonic Jaguar Racing-team een inkijkje biedt in onze activiteiten in de Formule E. Verder ontdekken we de ins en outs van een nieuwe sport, droneracing, en brengen we een unieke dag door met de XF Sportbrake.

ICONEN Ze was altijd

ICONEN Ze was altijd elegant, uitzonderlijk chic en tijdloos. Audrey Hepburn schreef in haar eentje minstens een heel hoofdstuk modegeschiedenis. RICHARD WILLIAMS onderzoekt hoe we met zijn allen voor deze iconische actrice vielen en voor de stijl die ze uitvond “Wat is ze mooi, hè?” ...zegt Peter O’Toole, en heel even weten we niet zeker of hij het nou over de lichtgele E-Type roadster heeft die voor een kapitaal huis in Parijs geparkeerd staat of over Audrey Hepburn, die met grote, sceptische ogen van de auto naar O’Toole kijkt. Ze heeft deze Engelse praatjesmaker zojuist op heterdaad betrapt terwijl hij midden in de nacht haar vaders kunstcollectie tracht te stelen met deze fraaie sportauto. “Ze doet dik 240 kilometer per uur”, verzekert hij haar. “Handig als je moet vluchten, snap je.” “Hm. Betaalt goed, dat inbrekersbestaan”, zegt Hepburn, terwijl ze achter het stuur glijdt. Ze draagt een magenta satijnen jasje over een kort zachtroze negligé afgezet met ivoorkleurig kant. En regenlaarzen. Ze is een plaatje. Ze praten verder over de Jaguar. “Hij is gestolen”, zegt hij. “Ik kan niet in een gestolen auto rijden”, antwoordt zij. “Ze werken hetzelfde”, zegt hij. “Vier versnellingen vooruit, één achteruit.” TEKST UIT ‘HOW TO STEAL A MILLION’ ©1966 MET DANK AAN TWENTIETH CENTURY FOX. GESCHREVEN DOOR HARRY KURNITZ. ALLE RECHTEN VOORBEHOUDEN. 52 THE JAGUAR

De combinatie van de lichtgele Jaguar E-Type roadster, Hepburns garderobe in How to Steal a Million en de iconische filmster zelf staat bijgeschreven in de analen van de mode-, film- en autogeschiedenis THE JAGUAR 53

 

Jaguar Magazine

 

Jaguar Magazine is een ode aan creativiteit, met exclusieve artikelen die de zintuigen prikkelen, van verleidelijk design tot geavanceerde technologie.

In dit nummer verkennen we de creativiteit van de Braziliaanse meesters die de elegante kunst van capoeira creëerden, maar ook die van Ierse kunstenaars die oude en nieuwe cultuur met elkaar verenigen. Ook ontdekt u de creatieve lijn die van Victoriaans behang naar de iPhone loopt. En het multitalent Riz Ahmed, acteur en performer, legt uit waarom nu het juiste moment is om zijn ware ik aan de wereld te onthullen.

© JAGUAR LAND ROVER LIMITED 2020

Registered Office: Abbey Road, Whitley, Coventry CV3 4LF
Registered in England No: 1672070
De hier vermelde waarden zijn het resultaat van officiële fabrieksmetingen in overeenstemming met de EU-wetgeving.
Uitsluitend voor vergelijkingsdoeleinden. Verbruik onder 'real-world'-omstandigheden kan verschillen.