Views
3 years ago

The Jaguar #02

 • Text
 • Jaguar
 • Auto
 • Nieuwe
 • Jaar
 • Waar
 • Eerste
 • Zegt
 • Onze
 • Zoals
 • Twee
In dit nummer introduceren we de nieuwste telg van de Jaguar-familie, de E-PACE. F1-coureur Roman Grosjean vertelt over zijn passie voor Jaguar, terwijl het Panasonic Jaguar Racing-team een inkijkje biedt in onze activiteiten in de Formule E. Verder ontdekken we de ins en outs van een nieuwe sport, droneracing, en brengen we een unieke dag door met de XF Sportbrake.

DE NIEUWE XF SPORTBRAKE

DE NIEUWE XF SPORTBRAKE INPAKKEN EN WEGWEZEN Of u nu kiest voor een dag in de sneeuw of op de golven – of allebei –, de nieuwe Jaguar XF Sportbrake heeft alles wat u nodig hebt. Van een verbeterde bagageruimte tot een schitterend nieuw voorkomen, plus de beroemde rijdynamiek van Jaguar. Wat u ook van plan bent, de flexibele laadruimte, vanaf 565 liter, biedt meer dan genoeg ruimte voor alle bagage. De nieuwe XF Sportbrake heeft meer beenruimte voor passagiers achterin zodat ook zij delen in het rijgenot. Heeft u toch meer ruimte nodig? Vouw dan de achterstoelen neer; dit creëert een bagageruimte van een meter breed en twee meter lang, goed voor maar liefst 1700 liter bagage. Ideaal voor bijvoorbeeld twee snowboards en surftassen. In de verborgen ruimte onder de vloer is bovendien plaats voor kleine bagage die u liefst aan het oog onttrekt. De elektrische achterklepbediening is standaard, maar voor extra gemak is tevens de optionele handsfree elektrische achterklepbediening leverbaar, zodat u zelfs met volle handen gemakkelijk de achterklep opent. En met de robuuste, waterbestendige Activity Key aan uw pols kunt u de sleutels in de auto laten als u gaat surfen of boarden en toch weer eenvoudig instappen als de dag erop zit. De nieuwe XF Sportbrake heeft onmiskenbaar het design-DNA van Jaguar. De strakke, lage daklijn kan worden verfraaid met een glazen panoramadak van 1,6 m 2 – het grootste in zijn klasse – dat het gevoel van ruimte vergroot en het interieur in licht doet baden. Met een reeks motoropties – diverse met Ingenium-technologie – vindt u altijd een configuratie die bij u past; of u nu op efficiëntie of prestaties* gericht bent. Ga voor meer informatie over specificaties, functies en uitrustingen naar jaguar.com of bezoek uw plaatselijke dealer. Daar vindt u tevens het volledige assortiment Jaguar Gear-accessoires waarmee u de nieuwe XF Sportbrake helemaal afstemt op uw wensen. Informatie is onder voorbehoud en kan per markt variëren. 66 THE JAGUAR

“DE BAGAGERUIMTE VAN 565 LITER BIEDT MEER DAN GENOEG RUIMTE VOOR ALLE BAGAGE” * Officiële brandstofverbruikcijfers voor de XF Sportbrake in l/100 km (km/l): Stad 5,6 (17,9) - 8,5 (11,8), Buiten de stad 3,9 (25,6) - 5,9 (16,9), Gecombineerd 4,5 (22,2) - 6,8 (14,7). CO 2-uitstoot g/km: 101 - 192. Deze cijfers zijn slechts ter vergelijking en kunnen afwijken in de praktijk. THE JAGUAR 67

 

Jaguar Magazine

 

Jaguar Magazine is een ode aan creativiteit, met exclusieve artikelen die de zintuigen prikkelen, van verleidelijk design tot geavanceerde technologie.

In dit nummer verkennen we de creativiteit van de Braziliaanse meesters die de elegante kunst van capoeira creëerden, maar ook die van Ierse kunstenaars die oude en nieuwe cultuur met elkaar verenigen. Ook ontdekt u de creatieve lijn die van Victoriaans behang naar de iPhone loopt. En het multitalent Riz Ahmed, acteur en performer, legt uit waarom nu het juiste moment is om zijn ware ik aan de wereld te onthullen.

© JAGUAR LAND ROVER LIMITED 2020

Registered Office: Abbey Road, Whitley, Coventry CV3 4LF
Registered in England No: 1672070
De hier vermelde waarden zijn het resultaat van officiële fabrieksmetingen in overeenstemming met de EU-wetgeving.
Uitsluitend voor vergelijkingsdoeleinden. Verbruik onder 'real-world'-omstandigheden kan verschillen.