spark44
Views
6 years ago

The Jaguar #03

 • Text
 • Jaguar
 • Nieuwe
 • Jaar
 • Eerste
 • Auto
 • Formule
 • Waar
 • Kunt
 • Twee
 • Eigen
In de nieuwste editie van The Jaguar onthullen we onze nieuwe aanwinst, de compacte, sportieve en praktische E-PACE, die waar hij ook verschijnt de aandacht opeist. Terwijl we ons opmaken om in 2020 elke Jaguar beschikbaar te maken met elektrische aandrijving, belichten we hoe onze grensverleggende autosportactiviteiten helpen bij de ontwikkeling van nieuwe Jaguars, van autosportgeschiedenis op Le Mans tot de brute XE SV Project 8 op de Nürburgring en onze deelname aan het revolutionaire FIA Formule E-kampioenschap.

De Curve EIND 2017 /

De Curve EIND 2017 / BEGIN 2018 VERZAMELEN Jaguar F-TYPE schaalmodel Dit begerenswaardige, zeer gedetailleerde F-TYPE-model is een getrouwe reproductie van het origineel en een memorabel geschenk voor iedere F-TYPE-eigenaar, Jaguar-fan of misschien wel voor op uw eigen bureau. shop.jaguar.com DE DYNAMISCHE GEUR STRAALT KRACHT, ZELFVERTROUWEN EN “CHARISMA UIT STIJL Het aroma van acceleratie Soms is stijl onzichtbaar. De nieuwe mannengeur Jaguar Pace Accelerate biedt klassiek mannelijke tonen van zwarte peper gecombineerd met mos en rozemarijn om hem zijn elegante, pittige viriliteit te geven. De dynamische geur straalt kracht, zelfvertrouwen en charisma uit – ideaal voor de stijlbewuste, moderne man die indruk wil maken. shop.jaguar.com INNOVATIE Superpedestrian Copenhagen Wheel Die ochtendrit op de fiets voordat u ’s middags in uw Jaguar stapt kan soms flink tegenvallen, vooral bij tegenwind. Verander uw bestaande fiets in een e-bike door uw achterwiel te vervangen door een innovatief Copenhagen Wheel van Superpedestrian, dat een accu, motor, sensors en zelfs een smartphone-verbinding bevat om, als u echt niet meer kan, uw pedaalkracht te vertienvoudigen. superpedestrian.com FOTOGRAFIE: AUSTIN FEDERA (1); PR (7) 12 THE JAGUAR

TECHNOLOGIE GoPro Karma-drone Deze ultralichte, compacte drone heeft armen en een landingsgestel die vervangen kunnen worden, een stabilisator voor haarscherpe beelden en een eenvoudig te verwijderen batterij. Hij is ideaal om adembenemende beelden vanuit de lucht te filmen, en je bedient hem met een heel eenvoudige app. gopro.com SPELEN Jong geleerd Hij is misschien niet zo snel als zijn grote broers, maar de nieuwe Jaguar Junior Kids Ride oogt minstens zo fraai als hij uit de bocht om het bankstel komt. Hoewel voor deze Jaguar een rijbewijs niet verplicht is, is het een even opwindend voertuig met werkende LED-verlichting voor en achter, een zachte zetel en geluidsarme banden. Geschikt voor automobilisten van anderhalf tot drie jaar. shop.jaguar.com STIJL Rij in stijl Een strak jack voor een zondags ritje in stijl mag in geen enkele herengarderobe ontbreken. Dit jack, vervaardigd van stevig nylon met een warme voering, gespsluiting bij de hals en elegante, witte racestrepen op de mouwen, is een kledingstuk waarmee u gegarandeerd stijlvol achter het stuur plaatsneemt. shop.jaguar.com THE JAGUAR 13

Copied successfully!
 

Jaguar Magazine

 

Jaguar Magazine is een ode aan creativiteit, met exclusieve artikelen die de zintuigen prikkelen, van verleidelijk design tot geavanceerde technologie.

In dit nummer verkennen we de creativiteit van de Braziliaanse meesters die de elegante kunst van capoeira creëerden, maar ook die van Ierse kunstenaars die oude en nieuwe cultuur met elkaar verenigen. Ook ontdekt u de creatieve lijn die van Victoriaans behang naar de iPhone loopt. En het multitalent Riz Ahmed, acteur en performer, legt uit waarom nu het juiste moment is om zijn ware ik aan de wereld te onthullen.

© JAGUAR LAND ROVER LIMITED 2020

Registered Office: Abbey Road, Whitley, Coventry CV3 4LF
Registered in England No: 1672070
De hier vermelde waarden zijn het resultaat van officiële fabrieksmetingen in overeenstemming met de EU-wetgeving.
Uitsluitend voor vergelijkingsdoeleinden. Verbruik onder 'real-world'-omstandigheden kan verschillen.