spark44
Views
6 years ago

The Jaguar #03

 • Text
 • Jaguar
 • Nieuwe
 • Jaar
 • Eerste
 • Auto
 • Formule
 • Waar
 • Kunt
 • Twee
 • Eigen
In de nieuwste editie van The Jaguar onthullen we onze nieuwe aanwinst, de compacte, sportieve en praktische E-PACE, die waar hij ook verschijnt de aandacht opeist. Terwijl we ons opmaken om in 2020 elke Jaguar beschikbaar te maken met elektrische aandrijving, belichten we hoe onze grensverleggende autosportactiviteiten helpen bij de ontwikkeling van nieuwe Jaguars, van autosportgeschiedenis op Le Mans tot de brute XE SV Project 8 op de Nürburgring en onze deelname aan het revolutionaire FIA Formule E-kampioenschap.

De Curve EIND 2017 /

De Curve EIND 2017 / BEGIN 2018 ERVARING Ice Academy Zweden De meest afgelegen streken op aarde hebben op hun desolate manier vaak een eigen charme. Dankzij de klimaatuitersten en extreme temperatuurpieken zijn dit soort plekken geknipt voor Jaguar om zijn auto’s te testen. In het Zweedse Arjeplog, ten noorden van de poolcirkel, worden de voertuigen van Jaguar in de extreme kou beproefd. En nu kunt ook u op dit ijzige testcircuit achter het stuur plaatsnemen dankzij de Jaguar Land Rover Ice Academy. Het enorme Hornavanmeer, dat iedere winter helemaal dichtvriest, biedt plaats aan diverse circuits waar ’s werelds meest geavanceerde auto’s worden verfijnd – met alleen de 1800 bewoners en het schitterende landschap als getuige. Maak u op voor een enerverende rit met de ervaren instructeurs van de Jaguar Land Rover Ice Academy, die u de vaardigheden bijbrengen waarmee zij iedere nieuwe auto tot het uiterste drijven. Tijdens uw opwindende rit in een Jaguar F-TYPE of F-PACE bekwaamt u zich in het rijden op ijs. En dat alles genietend van het schouwspel van het Noorderlicht en de warme Noorse gastvrijheid. Boek nu uw experience op jaguar.com/experiencesweden 14 THE JAGUAR

EVENEMENT Pingxi Lantaarnfestival De bewoners van het afgelegen Taiwanese bergplaatsje Pingxi gebruikten vroeger lantaarns om vrienden in naburige dorpen te laten weten dat ze veilig en wel waren. Uit dit gebruik is een spectaculair lichtfestival voortgekomen dat bezoekers van over de hele wereld trekt. Zij zijn er getuige van hoe duizenden zwevende lantaarns de hemel boven Pingxi doen oplichten. De volgende editie is in maart 2018. Meer weten? Kijk op tour.ntpc.gov.tw “ELEKTRICITEIT TECHNOLOGIE FOTOGRAFIE: LANTAARNFESTIVAL; NICK HARVEY 2017 TIEN VIERKANTE METER BETEGELING VERZAMELT DE KINETISCHE ENERGIE VAN UW VOETSTAPPEN EN ZET DEZE OM IN Een kleine stap op weg naar elektrische energie Jaguar is niet de enige die belangrijke stappen zet op weg naar elektrische energie. Volgende keer dat u in Londen bent moet u eens naar Bird Street gaan, vlak bij het metrostation Bond Street en het warenhuis Selfridges. Daar bevindt zich ’s werelds eerste ‘slimme straat’, die uw energie verzamelt. Tien vierkante meter door Pavegen gelegde betegeling verzamelt de kinetische energie van uw voetstappen en zet deze om in elektriciteit met behulp van een reeks draaiende ondergrondse generatoren. Meer innovatie in de straten van Londen vindt u op pagina 18, waar we onze eerste, enerverende rit maken met de nieuwe Jaguar E-PACE. THE JAGUAR 15

Copied successfully!
 

Jaguar Magazine

 

Jaguar Magazine is een ode aan creativiteit, met exclusieve artikelen die de zintuigen prikkelen, van verleidelijk design tot geavanceerde technologie.

In dit nummer verkennen we de creativiteit van de Braziliaanse meesters die de elegante kunst van capoeira creëerden, maar ook die van Ierse kunstenaars die oude en nieuwe cultuur met elkaar verenigen. Ook ontdekt u de creatieve lijn die van Victoriaans behang naar de iPhone loopt. En het multitalent Riz Ahmed, acteur en performer, legt uit waarom nu het juiste moment is om zijn ware ik aan de wereld te onthullen.

© JAGUAR LAND ROVER LIMITED 2020

Registered Office: Abbey Road, Whitley, Coventry CV3 4LF
Registered in England No: 1672070
De hier vermelde waarden zijn het resultaat van officiële fabrieksmetingen in overeenstemming met de EU-wetgeving.
Uitsluitend voor vergelijkingsdoeleinden. Verbruik onder 'real-world'-omstandigheden kan verschillen.