spark44
Views
6 years ago

The Jaguar #03

 • Text
 • Jaguar
 • Nieuwe
 • Jaar
 • Eerste
 • Auto
 • Formule
 • Waar
 • Kunt
 • Twee
 • Eigen
In de nieuwste editie van The Jaguar onthullen we onze nieuwe aanwinst, de compacte, sportieve en praktische E-PACE, die waar hij ook verschijnt de aandacht opeist. Terwijl we ons opmaken om in 2020 elke Jaguar beschikbaar te maken met elektrische aandrijving, belichten we hoe onze grensverleggende autosportactiviteiten helpen bij de ontwikkeling van nieuwe Jaguars, van autosportgeschiedenis op Le Mans tot de brute XE SV Project 8 op de Nürburgring en onze deelname aan het revolutionaire FIA Formule E-kampioenschap.

E-PACE Boven: Met de

E-PACE Boven: Met de persoonlijke service van Blackhorse Lane Ateliers kun je jeans laten maken naar specifieke wensen. Rechts: Marcus Bracey, eigenaar van lichtreclamewinkel, museum en koffiezaakje God’s Own Junkyard 12.30 UUR E17 Terwijl de meiden nog aan het klimmen zijn, word ik door het navigatiesysteem van de E-PACE op het standaard tien-inch scherm van het Touch Pro infotainmentsysteem ingelicht dat ik maar tien minuten rijden van lichtreclamewinkel/museum God’s Own Junkyard in Walthamstow ben. Ik ben benieuwd of er een neoncollectie is die zich kan meten met het visuele geweld en de ongelooflijke historie van Las Vegas. Eigenaar Marcus Bracey is de derde generatie in zijn familie die zich met lichtreclameborden bezighoudt. Het bedrijf heeft het Londense West End van lichtjes voorzien, evenals kaskrakers zoals de jarentachtigcultfilm Blade Runner en de recentere actiefilm Captain America. De producenten hebben vaak geen opslagruimte als de film af is, zodat Bracey de borden vaak terugkrijgt. Zodoende heeft hij inmiddels twaalf panden die tot aan het plafond zijn volgestouwd met in alle opzichten lumineuze lichtreclames. Alleen in zijn koffiehoek heeft hij al zo’n 1400 borden en hij spendeert 700 pond per week aan elektriciteitskosten. Wat veel mensen niet beseffen is dat veel van zijn reclameborden ook te huur of te koop zijn. Ik bewonder zijn oase van licht in de stad en beloof om hier gauw weer eens terug te komen. Maar eerst gaan we weer zuid- en oostwaarts voor nog meer avonturen. 22 THE JAGUAR

Copied successfully!
 

Jaguar Magazine

 

Jaguar Magazine is een ode aan creativiteit, met exclusieve artikelen die de zintuigen prikkelen, van verleidelijk design tot geavanceerde technologie.

In dit nummer verkennen we de creativiteit van de Braziliaanse meesters die de elegante kunst van capoeira creëerden, maar ook die van Ierse kunstenaars die oude en nieuwe cultuur met elkaar verenigen. Ook ontdekt u de creatieve lijn die van Victoriaans behang naar de iPhone loopt. En het multitalent Riz Ahmed, acteur en performer, legt uit waarom nu het juiste moment is om zijn ware ik aan de wereld te onthullen.

© JAGUAR LAND ROVER LIMITED 2020

Registered Office: Abbey Road, Whitley, Coventry CV3 4LF
Registered in England No: 1672070
De hier vermelde waarden zijn het resultaat van officiële fabrieksmetingen in overeenstemming met de EU-wetgeving.
Uitsluitend voor vergelijkingsdoeleinden. Verbruik onder 'real-world'-omstandigheden kan verschillen.