spark44
Views
6 years ago

The Jaguar #03

 • Text
 • Jaguar
 • Nieuwe
 • Jaar
 • Eerste
 • Auto
 • Formule
 • Waar
 • Kunt
 • Twee
 • Eigen
In de nieuwste editie van The Jaguar onthullen we onze nieuwe aanwinst, de compacte, sportieve en praktische E-PACE, die waar hij ook verschijnt de aandacht opeist. Terwijl we ons opmaken om in 2020 elke Jaguar beschikbaar te maken met elektrische aandrijving, belichten we hoe onze grensverleggende autosportactiviteiten helpen bij de ontwikkeling van nieuwe Jaguars, van autosportgeschiedenis op Le Mans tot de brute XE SV Project 8 op de Nürburgring en onze deelname aan het revolutionaire FIA Formule E-kampioenschap.

13.30 UUR E2 Uitgeput en

13.30 UUR E2 Uitgeput en opgewonden (en met in het café van Castle Climbing gevulde magen), nemen de twee meiden plaats op de comfortabele, ruime achterbank van de E-PACE. Ze kijken door het grote, optionele panoramadak naar de voorbijtrekkende stad, terwijl ze ondertussen via de InControl app naar muziek op Spotify luisteren en hun drukke digitale leven bijhouden via de optionele 4G WiFi hotspot. De First Edition-specificatie van de auto heeft vijf USB-oplaadpunten en je tablet kun je onder de middenarmsteun opbergen. Onder het rijden valt me de invloed van de F-TYPE op in de cabine van de E-PACE, met zijn sportieve rijpositie en aangename, opgeruimde cockpitgevoel. Ieder oppervlak straalt kwaliteit uit, van het opvallende stiksel op het dashboard tot de metalen accenten rond de portierhandgrepen en de sportieve versnellingspook. Buiten de spits doen we er niet lang over om naar Brick Lane te rijden, waar we in een drukke marktwijk de onafhankelijke winkeltjes, kleurige street art en trendy types bewonderen. Dit is een must voor nieuwsgierige stadsverkenners en hip stadsvolk. 24 THE JAGUAR

Boven: Naast een optionele opstap die het instappen vergemakkelijkt, biedt de E-PACE (links) ook een hoge gezichtslijn. Blijf ook in de stad verbonden dankzij maximaal vijf USB-oplaadpunten, tabletopslagplaats, wireless verbinding met InControl apps zoals Spotify en optionele 4G WiFi hotspot. Onder: Het Serpentine Pavilion in Hyde Park heeft ieder jaar een ander ontwerp en biedt een oase van rust en creativiteit in deze drukke, bruisende metropool 16.00 UUR W2 Van het bruisende Oost-Londen navigeren we westwaarts op zoek naar rustigere oorden. Op een zonnige Londense dag als vandaag ben je je in de E-PACE verzekerd van een kalme rit, maar het is goed om te weten dat hij – mocht het nodig zijn – is uitgerust met het All Wheel Drive-systeem voor optimale tractie op ieder oppervlak, in wat voor weer dan ook. Via Buckingham Palace arriveren we bij het vaak ondergewaardeerde maar bijzonder mooie Hyde Park. Naast lieflijke vijvers en groen staat in dit koninklijke park ook de eclectische Serpentine Gallery. De afgelopen zeventien jaar heeft deze galerie ieder jaar een paviljoen laten bouwen door enkele van de meest vooraanstaande architecten ter wereld, van Zaha Hadid tot Frank Gehry. Het gebouw van dit jaar door Francis Kéré is geïnspireerd door de grote bomen in het afgelegen woestijndorp in Burkina Faso waar hij is opgegroeid. Het is een heerlijke oase om te ontspannen en even bij te komen voordat we de Thames oversteken voor het avondeten. THE JAGUAR 25

Copied successfully!
 

Jaguar Magazine

 

Jaguar Magazine is een ode aan creativiteit, met exclusieve artikelen die de zintuigen prikkelen, van verleidelijk design tot geavanceerde technologie.

In dit nummer verkennen we de creativiteit van de Braziliaanse meesters die de elegante kunst van capoeira creëerden, maar ook die van Ierse kunstenaars die oude en nieuwe cultuur met elkaar verenigen. Ook ontdekt u de creatieve lijn die van Victoriaans behang naar de iPhone loopt. En het multitalent Riz Ahmed, acteur en performer, legt uit waarom nu het juiste moment is om zijn ware ik aan de wereld te onthullen.

© JAGUAR LAND ROVER LIMITED 2020

Registered Office: Abbey Road, Whitley, Coventry CV3 4LF
Registered in England No: 1672070
De hier vermelde waarden zijn het resultaat van officiële fabrieksmetingen in overeenstemming met de EU-wetgeving.
Uitsluitend voor vergelijkingsdoeleinden. Verbruik onder 'real-world'-omstandigheden kan verschillen.