spark44
Views
6 years ago

The Jaguar #03

 • Text
 • Jaguar
 • Nieuwe
 • Jaar
 • Eerste
 • Auto
 • Formule
 • Waar
 • Kunt
 • Twee
 • Eigen
In de nieuwste editie van The Jaguar onthullen we onze nieuwe aanwinst, de compacte, sportieve en praktische E-PACE, die waar hij ook verschijnt de aandacht opeist. Terwijl we ons opmaken om in 2020 elke Jaguar beschikbaar te maken met elektrische aandrijving, belichten we hoe onze grensverleggende autosportactiviteiten helpen bij de ontwikkeling van nieuwe Jaguars, van autosportgeschiedenis op Le Mans tot de brute XE SV Project 8 op de Nürburgring en onze deelname aan het revolutionaire FIA Formule E-kampioenschap.

E-PACE Onder: Peckham,

E-PACE Onder: Peckham, buiten het centrum van Londen, biedt een onconventionele kijk op multicultureel Londen, van het geurige Taiwanese restaurant Mr Bao tot het geweldige uitzicht op het scherm van de Rooftop Film Club en de stad 18.00 UUR SE15 Aangezien Zuid-Londen al 25 jaar mijn thuisbasis is, is de rit naar de volgende locatie kinderspel. Peckham heeft niet altijd de reputatie van culinaire hotspot gehad, maar wat Londen zo veelzijdig maakt is hoe het verandert met iedere golf mensen die zich er vestigt en zijn eigen cultuuruitingen meebrengt. Het Taiwanese restaurant Mr Bao – klein maar perfect – is daar een mooi voorbeeld van. Hun lichte broodjes, gevuld met garnalen, kip, champignons en nog veel meer, zijn hemels. In het sfeervolle restaurant wordt een geanimeerd publiek van buurtbewoners en welingelichte bezoekers vriendelijk en deskundig bediend. Als de honger is gestild laten we de auto staan en wandelen we vijf minuten naar het Peckhamse filiaal van de Rooftop Film Club om Back to the Future te kijken. Voor de film begint nemen we een drankje in de aangrenzende bar waar we een uitzicht van 360° over de immer veranderende stad hebben. Na de film zetten we de kinderen af bij opa, die hier niet ver vandaan woont, leggen onze eigen bagage in de 577 liter metende bagageruimte en gaan terug naar de eigenlijke City of London voor een romantisch nachtje in het Napoleon Hotel. Dit is waarschijnlijk het enige hotel van de stad met maar één kamer. Het is een ongebruikelijke maar daardoor zeer passende plek om de dag te besluiten, lekker te relaxen en terug te denken aan ons avontuur door deze geweldige stad die vol is van verandering en verrassingen. OFFICIËLE VERBRUIKSCIJFERS VOOR DE E-PACE-REEKS IN L/100 KM: binnen bebouwde kom 5,6-9,7; buiten bebouwde kom 4,2- 7,0; gecombineerd 4.7-8.0; CO 2-uitstoot in g/km: 124-181; Deze cijfers zijn slechts ter vergelijking en kunnen in de praktijk afwijken. 26 THE JAGUAR

23.30 UUR EC2 Als de forenzen en het uitgaanspubliek naar huis zijn, is de enige kamer van het Napoleon Hotel (boven) opvallend stil voor de centrale locatie. Na een drukke dag vallen we al snel in slaap. Geheel opgeladen kunnen we de volgende dag de wereld weer aan (en kunnen we de kinderen ophalen). Met de nieuwe E-PACE zijn we verzekerd van stijlvol, praktisch en snel transport. Plan uw eigen stadsavontuur. Kijk op jaguar.com voor een gedetailleerd overzicht van de E-PACE

Copied successfully!
 

Jaguar Magazine

 

Jaguar Magazine is een ode aan creativiteit, met exclusieve artikelen die de zintuigen prikkelen, van verleidelijk design tot geavanceerde technologie.

In dit nummer verkennen we de creativiteit van de Braziliaanse meesters die de elegante kunst van capoeira creëerden, maar ook die van Ierse kunstenaars die oude en nieuwe cultuur met elkaar verenigen. Ook ontdekt u de creatieve lijn die van Victoriaans behang naar de iPhone loopt. En het multitalent Riz Ahmed, acteur en performer, legt uit waarom nu het juiste moment is om zijn ware ik aan de wereld te onthullen.

© JAGUAR LAND ROVER LIMITED 2020

Registered Office: Abbey Road, Whitley, Coventry CV3 4LF
Registered in England No: 1672070
De hier vermelde waarden zijn het resultaat van officiële fabrieksmetingen in overeenstemming met de EU-wetgeving.
Uitsluitend voor vergelijkingsdoeleinden. Verbruik onder 'real-world'-omstandigheden kan verschillen.