spark44
Views
6 years ago

The Jaguar #03

 • Text
 • Jaguar
 • Nieuwe
 • Jaar
 • Eerste
 • Auto
 • Formule
 • Waar
 • Kunt
 • Twee
 • Eigen
In de nieuwste editie van The Jaguar onthullen we onze nieuwe aanwinst, de compacte, sportieve en praktische E-PACE, die waar hij ook verschijnt de aandacht opeist. Terwijl we ons opmaken om in 2020 elke Jaguar beschikbaar te maken met elektrische aandrijving, belichten we hoe onze grensverleggende autosportactiviteiten helpen bij de ontwikkeling van nieuwe Jaguars, van autosportgeschiedenis op Le Mans tot de brute XE SV Project 8 op de Nürburgring en onze deelname aan het revolutionaire FIA Formule E-kampioenschap.

PODIUMDRANG De

PODIUMDRANG De Jaguar F-PACE heeft met lovende kritieken het SUV-toneel veroverd. Geen beter vervoermiddel dus om de juryleden van The Stage Debut Awards naar de uitreiking van de prijzen voor uitzonderlijk nieuw talent te rijden TEKST: Nathaniel Handy FOTOGRAFIE: Alex Howe 32 THE JAGUAR

F-PACE ALISTAIR SMITH is hoofdredacteur van The Stage en werkt al sinds 2004 bij het blad. Hij publiceert daarnaast ook twee belangrijke jaarlijkse theateroverzichten: London Theatre Report en Theatre Workforce Review. SAM MARLOWE is een freelance kunstjournalist en theaterrecensent voor The Times, Metro en The Chicago Tribune, en werkte eerder bij The Independent. Zij zit in de jury van de UK Theatre Awards. LYN GARDNER is adjunct-hoofdredacteur van The Stage en theaterrecensent bij The Guardian. Zij schrijft een invloedrijk theaterblog en staat aan het hoofd van een nieuwe opleiding in toneelschrijven aan de Kunstacademie van Central Saint Martins. NATASHA TRIPNEY is hoofdredacteur recensies en senior recensent bij The Stage, en recenseert ook voor The Guardian. Zij is de oprichter van het online theatermagazine Exeunt. MARK SHENTON is adjuncthoofdredacteur en senior recensent bij The Stage. Hiervoor werkte hij tien jaar als hoofdcriticus voor The Sunday Express. Hij is voorzitter van The Critics’ Circle. THE JAGUAR 33

Copied successfully!
 

Jaguar Magazine

 

Jaguar Magazine is een ode aan creativiteit, met exclusieve artikelen die de zintuigen prikkelen, van verleidelijk design tot geavanceerde technologie.

In dit nummer verkennen we de creativiteit van de Braziliaanse meesters die de elegante kunst van capoeira creëerden, maar ook die van Ierse kunstenaars die oude en nieuwe cultuur met elkaar verenigen. Ook ontdekt u de creatieve lijn die van Victoriaans behang naar de iPhone loopt. En het multitalent Riz Ahmed, acteur en performer, legt uit waarom nu het juiste moment is om zijn ware ik aan de wereld te onthullen.

© JAGUAR LAND ROVER LIMITED 2020

Registered Office: Abbey Road, Whitley, Coventry CV3 4LF
Registered in England No: 1672070
De hier vermelde waarden zijn het resultaat van officiële fabrieksmetingen in overeenstemming met de EU-wetgeving.
Uitsluitend voor vergelijkingsdoeleinden. Verbruik onder 'real-world'-omstandigheden kan verschillen.