Views
3 years ago

The Jaguar #03

 • Text
 • Jaguar
 • Nieuwe
 • Jaar
 • Eerste
 • Auto
 • Formule
 • Waar
 • Kunt
 • Twee
 • Eigen
In de nieuwste editie van The Jaguar onthullen we onze nieuwe aanwinst, de compacte, sportieve en praktische E-PACE, die waar hij ook verschijnt de aandacht opeist. Terwijl we ons opmaken om in 2020 elke Jaguar beschikbaar te maken met elektrische aandrijving, belichten we hoe onze grensverleggende autosportactiviteiten helpen bij de ontwikkeling van nieuwe Jaguars, van autosportgeschiedenis op Le Mans tot de brute XE SV Project 8 op de Nürburgring en onze deelname aan het revolutionaire FIA Formule E-kampioenschap.

MARKE PHOTOGRAPHY:

MARKE PHOTOGRAPHY: LKJDÄLKJDF KJLÄKJ ÖÄÖK ; DFÄÖLKJÄLKDJ ÖÄDFÖÄ (2) 60 THE JAGUAR

XF SPORTBRAKE wielkasten van de sedan en de gebogen ‘spear of light’-achterlichten. Dankzij slimme designdetails zoals de subtiele, geïntegreerde dakrails en de spoiler loopt de nieuwe daklijn mooi taps naar achter toe. JE KUNT JE AMPER VOORSTELLEN DAT HET RANKE, TYPISCHE JAGUAR-PROFIEL EEN LAADRUIMTE VAN MAAR LIEFST 565 LITER HERBERGT Paraglider Phil Barron (links) is expert in het ‘cloudsurfen’ en de zee van ruimte die de nieuwe XF Sportbrake (boven) biedt is ruim voldoende voor zijn enorme uitrusting MAGNIFIEK VERMOGEN De lage luchtweerstandscoëfficiënt van slechts 0,29 blijkt zeer relevant als we vanaf Belfast tegen de wind in langs de magnifieke A2 rijden, die deel uitmaakt van de Causeway kustroute . De wegen zijn gevarieerd maar altijd goed: snelle, brede stukken over de top van de Glens of Antrim en wisselen smallere stukken af met haarspeldbochten en huiveringwekkende afdalingen naar de kust. Een uitgestrekt stuk A2 tussen Portrush en Portstewart wordt elk jaar in mei afgesloten voor de internationale North West 200 motorrace over de weg. Als je hier rijdt, merk je algauw dat Mike Cross en het dynamics-team van Jaguar hun doel hebben bereikt: Ze hebben het compromisloze rijgedrag en de handling weten te behouden waarmee de XF sedan de beste is zijn klasse is geworden. De XF Sportbrake heeft ook die tweeledige dynamiek van Jaguar: wendbaar en alert als je dat wilt, rustig en soepel als het moet. En met een V6-turbodiesel die een koppel van 700 Nm produceert, lijken de hellingen wel een vlakke weg. THE JAGUAR 61

 

Jaguar Magazine

 

Jaguar Magazine is een ode aan creativiteit, met exclusieve artikelen die de zintuigen prikkelen, van verleidelijk design tot geavanceerde technologie.

In dit nummer verkennen we de creativiteit van de Braziliaanse meesters die de elegante kunst van capoeira creëerden, maar ook die van Ierse kunstenaars die oude en nieuwe cultuur met elkaar verenigen. Ook ontdekt u de creatieve lijn die van Victoriaans behang naar de iPhone loopt. En het multitalent Riz Ahmed, acteur en performer, legt uit waarom nu het juiste moment is om zijn ware ik aan de wereld te onthullen.

© JAGUAR LAND ROVER LIMITED 2020

Registered Office: Abbey Road, Whitley, Coventry CV3 4LF
Registered in England No: 1672070
De hier vermelde waarden zijn het resultaat van officiële fabrieksmetingen in overeenstemming met de EU-wetgeving.
Uitsluitend voor vergelijkingsdoeleinden. Verbruik onder 'real-world'-omstandigheden kan verschillen.