spark44
Views
6 years ago

The Jaguar #03

 • Text
 • Jaguar
 • Nieuwe
 • Jaar
 • Eerste
 • Auto
 • Formule
 • Waar
 • Kunt
 • Twee
 • Eigen
In de nieuwste editie van The Jaguar onthullen we onze nieuwe aanwinst, de compacte, sportieve en praktische E-PACE, die waar hij ook verschijnt de aandacht opeist. Terwijl we ons opmaken om in 2020 elke Jaguar beschikbaar te maken met elektrische aandrijving, belichten we hoe onze grensverleggende autosportactiviteiten helpen bij de ontwikkeling van nieuwe Jaguars, van autosportgeschiedenis op Le Mans tot de brute XE SV Project 8 op de Nürburgring en onze deelname aan het revolutionaire FIA Formule E-kampioenschap.

De Curve EIND 2017 /

De Curve EIND 2017 / BEGIN 2018 JAGUAR ALS LICHTEND VOORBEELD MET ZIJN UNIEKE ELEKTRISCHE I-PACE CONCEPT SPORTAUTO. PLUS HET LAATSTE NIEUWS OP HET GEBIED VAN KINETISCHE STRAATTECHNOLOGIE, DE OPMERKELIJKE 2,0-LITER F-TYPE EN EEN VAN DE SLIMSTE BESTEMMINGEN VAN EUROPA HIER EN NU De opkomst van het elektrisch tijdperk De aankondiging in juli dat Frankrijk en Groot-Brittannië vanaf 2040 geen nieuwe benzine- en dieselauto’s meer willen verkopen is een duidelijke indicatie dat elektrische voertuigen de toekomst hebben. Noorwegen ging deze landen al voor met een verbod op de verkoop van benzine- en dieselauto’s vanaf 2025, en Nederland overweegt dit voorbeeld te volgen. India en enkele Duitse deelstaten overwegen 2030 als deadline, terwijl sommige staten in de VS het Californische voorbeeld navolgen om tegen 2025 te zorgen dat minimaal 15 procent van alle nieuwe voertuigen geheel elektrisch of hybride is, of aangedreven door brandstofcellen. Jaguar heeft deze geavanceerde innovaties en baanbrekende technologie altijd al omarmd en gaat in deze spannende tijden voorop met de Formule E. De I-PACE Concept, die waar hij ook komt veel aandacht trekt, zoals op de recente Internationale Autotentoonstelling in Frankfurt, laat zien dat het ons menens is met de productie van elektrische voertuigen. De I-PACE Concept komt in de tweede helft van 2018 op de markt en belooft een superslimme vijfpersoons sportauto, krachtpatser gezinswagen en SUV ineen te zijn. Pure opwinding voor dagelijks gebruik. Doe mee aan de revolutie! Kijk op jaguar.com hoe de I-PACE Concept de spanning in uw leven terugbrengt. FOTOGRAFIE: JLR 8 THE JAGUAR

THE JAGUAR 9

Copied successfully!
 

Jaguar Magazine

 

Jaguar Magazine is een ode aan creativiteit, met exclusieve artikelen die de zintuigen prikkelen, van verleidelijk design tot geavanceerde technologie.

In dit nummer verkennen we de creativiteit van de Braziliaanse meesters die de elegante kunst van capoeira creëerden, maar ook die van Ierse kunstenaars die oude en nieuwe cultuur met elkaar verenigen. Ook ontdekt u de creatieve lijn die van Victoriaans behang naar de iPhone loopt. En het multitalent Riz Ahmed, acteur en performer, legt uit waarom nu het juiste moment is om zijn ware ik aan de wereld te onthullen.

© JAGUAR LAND ROVER LIMITED 2020

Registered Office: Abbey Road, Whitley, Coventry CV3 4LF
Registered in England No: 1672070
De hier vermelde waarden zijn het resultaat van officiële fabrieksmetingen in overeenstemming met de EU-wetgeving.
Uitsluitend voor vergelijkingsdoeleinden. Verbruik onder 'real-world'-omstandigheden kan verschillen.