Views
2 years ago

THE JAGUAR #04

 • Text
 • Jaguar
 • Auto
 • Nieuwe
 • Elektrische
 • Eerste
 • Waar
 • Jaar
 • Wereld
 • Zoals
 • Zegt
Een spannende rit met de elektrische New Jaguar I-PACE door de Portugese Algarve | Achter de schermen bij de creatie van de revolutionaire I-PACE | Een nieuwe visie op klassiek: ontdek de E-Type Concept Zero | Vijftig jaar van de iconische XJ sedan | Exclusief interview met tennisster Johanna Konta | Zorgen supercomputers voor een revolutie in de kunstwereld? 

dynamische sportauto.

dynamische sportauto. Het is onbeschaamd een Jaguar en dat maakt hem zo aantrekkelijk”, zegt de 31-jarige Sasha Levin uit zuid-Yakutia in het noordoosten van Rusland. Net als Otradnov heeft Levin een veelbelovende carrière opgebouwd met zijn Instagram-account, waar hij dagelijks maar liefst 120.000 volgers heeft. Zijn stijl benadrukt licht, vorm, symmetrie en een bepaalde mate van ruwe schoonheid waar hij trots op is. “Ik probeer me door mijn gevoel te laten leiden”, zegt hij. “Ik ben niet bang om te experimenteren en hoewel ik trends in de fotografie wel van een afstand volg en me steeds probeer te ontwikkelen, hou ik me toch vast aan mijn eigen stijl en dat ik voor mij goed genoeg. “Al van kinds af aan ben ik dol op auto’s, ze zijn een natuurlijk onderdeel van mijn leven. Maar de XE is speciaal. Hij heeft heel veel karakter en tal van details, en toch ziet niets er hetzelfde uit, zelfs niet met kleine aanpassingen aan de hoek of lichtval. Met deze auto kan ik echt experimenteren en doen wat is het liefste doe, namelijk mezelf in mijn werk uitdrukken. Zelfs op een natte en mistige dag in Moskou ziet de XE eruit als een krachtig dier dat losgelaten wil worden”, aldus Levin. Hoewel Levin op Instagram bewijst dat zijn vaardigheid toegepast kan worden op meerdere onderwerpen, heeft het fotograferen van auto’s toch een speciaal plaatsje bij hem, zegt hij. “Als je mensen fotografeert, staat of valt de foto met de stemming en medewerking van de persoon. Maar als je een auto goed behandelt, geeft hij je altijd de volle 100 procent. Ook al is het een object, een auto vindt altijd nieuwe manieren om tot leven te komen. Verander bijvoorbeeld de kijkhoek, of zoek een nieuwe reflectie of focus op @SASHALEVIN Sasha Levins oog voor de pracht van een stadse lifestyle, toegepast op alles van stadsgezichten tot de Jaguar XE (onder en rechts), heeft hem een grote schare volgers op Instagram opgeleverd NAAM: Sasha Levin LEEFTIJD: 31 INSTAGRAMNAAM: @sashalevin VOLGERS: 120.000 APPARATUUR: Olympus Sasha Levin is afkomstig uit Noordoost-Rusland. Hij is een van de meest gevraagde Russische fotografen en werkt voor diverse grote merken. Als hij niet de aardbol afreist voor zijn werk, woont hij in Moskou, waar hij in zijn zoektocht naar een nieuwe unieke locatie de verborgen achterafstraatjes en daken van de hoofdstad afstruint. 60 THE JAGUAR

PERFECT PLAATJE “IK BEN ALTIJD DOL GEWEEST OP AUTO’S. ZE ZIJN EEN NATUURLIJK ONDERDEEL VAN MIJN LEVEN” een kleine schaduw op de motorkap en voor je het weet krijg je een volstrekt nieuwe interpretatie van volume en vorm. Het is echt uniek en het is de beste tool die er is. Een auto biedt de kans om je eigen stijl te ontwikkelen en je te onderscheiden van de rest.” Met duizenden jonge mensen die met hun autofotografie naam maken op Instagram, wordt dit steeds belangrijker. Het ontwikkelen van een eigen stijl is essentieel voor wie droomt van een leven als van Otradnov en Levin, vol dagelijkse avonturen en opdrachten die hen in staat stellen om de wereld af te reizen voor een nieuwe gedenkwaardige foto. Maar hoe blijf je uniek? En wat is er nodig om deze droom tot leven te laten komen? “Wees interessant en zoek iets wat niemand anders doet; en wees nooit bang om iets nieuws te proberen”, zegt Otradnov, die plannen heeft om zowel een website als een videokanaal te starten zodat zijn fans hem en zijn werk van dichtbij kunnen volgen. “Ik ga in elk geval niet op mijn lauweren rusten en ga gewoon door met het doen van de dingen van waar ik van hou.” “En trek je niets aan van gevestigde regels”, voegt Levin toe. Ook hij heeft grootse plannen. De komende maanden reist hij voor zijn werk naar Zuid-Afrika, Botswana, Namibië, Brazilië, Uruguay, Bolivia en Portugal. En als hij terugkomt, wil hij een winkel openen waar fans kwaliteitsprints van zijn werk kunnen kopen. “Het is heel belangrijk dat je tegen de regels ingaat. Doe de dingen op je eigen manier en blijf daarin volharden. Je zal vanzelf merken dat dit is waar het om draait. Je moet mensen de wereld laten zien zoals jij die ziet.” Bezoek jaguar.com en ontdek de talloze manieren om uw XE of XF te configureren en een eigen gezicht te geven THE JAGUAR 61

 

Jaguar Magazine

 

Jaguar Magazine is een ode aan creativiteit, met exclusieve artikelen die de zintuigen prikkelen, van verleidelijk design tot geavanceerde technologie.

In dit nummer verkennen we de creativiteit van de Braziliaanse meesters die de elegante kunst van capoeira creëerden, maar ook die van Ierse kunstenaars die oude en nieuwe cultuur met elkaar verenigen. Ook ontdekt u de creatieve lijn die van Victoriaans behang naar de iPhone loopt. En het multitalent Riz Ahmed, acteur en performer, legt uit waarom nu het juiste moment is om zijn ware ik aan de wereld te onthullen.

© JAGUAR LAND ROVER LIMITED 2020

Registered Office: Abbey Road, Whitley, Coventry CV3 4LF
Registered in England No: 1672070
De hier vermelde waarden zijn het resultaat van officiële fabrieksmetingen in overeenstemming met de EU-wetgeving.
Uitsluitend voor vergelijkingsdoeleinden. Verbruik onder 'real-world'-omstandigheden kan verschillen.