Views
3 years ago

THE JAGUAR #05

  • Text
  • Jaguar
  • Auto
  • Elektrische
  • Heel
  • Nieuwe
  • Eerste
  • Jaar
  • Alleen
  • Waar
Ontdek een andere kant van Eva Green | Wordt uw volgende taxi een zelfrijdende Jaguar I-PACE? | Wat is er nodig om het ronderecord te breken op de Nordschleife van de Nürburgring? | Spannende autosport met Jaguar’s nieuwe, compleet elektrische raceserie | Close-up van de special editions van de XE en XF: de 300 SPORT

De Curve WINTER 2018

De Curve WINTER 2018 MUZIEK DUA’S BETOVERENDE DUET Dit Britse duet zou weleens een klassieker kunnen worden. De populaire artiest Dua Lipa werkte met Jaguar samen voor een speciale versie van haar nieuwe hit ‘Want To’. Lipa, een pop en R&B singer-songwriter die op 23-jarige leeftijd in Engeland al twee nummer 1-hits heeft gescoord, ging hiervoor op stap met Jaguar’s elektrische SUV, de I-PACE (die overigens ook haar eerste auto is). De sensoren van de I-PACE pikten tal van data op, van gaspedaalinput tot regeneratief remmen, die vervolgens in innovatieve geluiden werden omgezet voor een unieke remix van Lipa’s track. In september speelde Lipa de track voor het eerst tijdens een exclusief Jaguar event in Amsterdam, compleet met verbluffende datavisualisatie en lasershow. Dua: “Ik vind het heerlijk om met mijn muziek en optredens grenzen te verleggen en deze samenwerking met Jaguar brengt het naar een volstrekt nieuw niveau. Het is prachtig om een pionier te zijn voor de nieuwe elektrische generatie.” Zoek op YouTube naar ‘Dua Lipa x Jaguar’ en maak uw eigen gepersonaliseerde versie van de track op jointhepace.com/remix SPORT LICHTVOETIG EN SNEL Of u nu voor uw plezier gaat rennen of een marathonloper bent, het juiste schoeisel is cruciaal. Het voorkomt blaren en blessures terwijl u fitter wordt. Maar met de juiste schoen kunt u nu ook snéller rennen. De Nike Zoom Vaporfly 4% is een hardloopschoen van lichtgewicht meshmateriaal en voorzien van een gebogen koolstofvezelzool die uw prestatie met, u raadt het al, vier procent verbetert. De zool heeft een efficiëntere veerkracht dan andere schoenen, stuwt u vooruit en draagt bij aan een betere biomechaniek, zodat u verder en sneller rent dan voorheen en uw persoonlijke records met seconden zult verbeteren. HET IS PRACHTIG OM PIONIER TE ZIJN VOOR DE ELEKTRISCHE “GENERATIE PORTRET: PASCAL SCHONLAU 16 THE JAGUAR

WIJ INTRODUCEREN: DE JAGUAR JUNIOR LOOPAUTO Met als standaarduitrusting: werkende LED-verlichting en geluidsarme banden. Neem contact op met uw Jaguar dealer om uw bestelling te plaatsen of voor meer informatie.

 

Jaguar Magazine

 

Jaguar Magazine is een ode aan creativiteit, met exclusieve artikelen die de zintuigen prikkelen, van verleidelijk design tot geavanceerde technologie.

In dit nummer verkennen we de creativiteit van de Braziliaanse meesters die de elegante kunst van capoeira creëerden, maar ook die van Ierse kunstenaars die oude en nieuwe cultuur met elkaar verenigen. Ook ontdekt u de creatieve lijn die van Victoriaans behang naar de iPhone loopt. En het multitalent Riz Ahmed, acteur en performer, legt uit waarom nu het juiste moment is om zijn ware ik aan de wereld te onthullen.

© JAGUAR LAND ROVER LIMITED 2020

Registered Office: Abbey Road, Whitley, Coventry CV3 4LF
Registered in England No: 1672070
De hier vermelde waarden zijn het resultaat van officiële fabrieksmetingen in overeenstemming met de EU-wetgeving.
Uitsluitend voor vergelijkingsdoeleinden. Verbruik onder 'real-world'-omstandigheden kan verschillen.