Views
3 years ago

THE JAGUAR #05

  • Text
  • Jaguar
  • Auto
  • Elektrische
  • Heel
  • Nieuwe
  • Eerste
  • Jaar
  • Alleen
  • Waar
Ontdek een andere kant van Eva Green | Wordt uw volgende taxi een zelfrijdende Jaguar I-PACE? | Wat is er nodig om het ronderecord te breken op de Nordschleife van de Nürburgring? | Spannende autosport met Jaguar’s nieuwe, compleet elektrische raceserie | Close-up van de special editions van de XE en XF: de 300 SPORT

De Curve WINTER 2018

De Curve WINTER 2018 TECHNOLOGIE ALS MUZIEK IN UW OREN De nieuwste Jaguar E-PACE compacte SUV heeft een scala aan nieuwe functies waarmee u overal verbonden bent. Met het Smartphone Pack, dat Apple CarPlay en Android Auto bevat, kunt u uw mobiel rechtstreeks met de auto verbinden en uw telefoonapps op het touchscreen van de auto gebruiken. Dankzij de nieuwe Online Media-service, die in het InControl Touch Pro infotainmentsysteem is geïntegreerd, heeft u uw smartphone niet meer nodig om muziek te spelen. Als u uw Deezer- en TuneIn-account rechtsreeks met de auto verbindt, krijgt Online Media via de cloud toegang tot uw online opgeslagen content. Zolang de auto een internetverbinding heeft, hetzij via een Personal SIM in de auto hetzij via uw mobiele telefoon, kunt u overal ter wereld naar uw favoriete muziek luisteren. Gebruik deze functies alleen als dat veilig is. Zorg dat u te allen tijde uw auto volledig onder controle heeft. Configureer uw eigen E-PACE op jaguar.com PRESTATIES SPECIALE EDITIE VAN F-TYPE KRIJGT DE GEBLOKTE VLAG De Jaguar F-TYPE is de ultieme Britse sportauto. De verleidelijke lijnen vloeien rond een capabel chassis dat dynamische en intuïtieve prestaties levert, vergezeld van een heerlijk geluid wanneer u de krachtige motor aanspreekt. En nu is de F-TYPE leverbaar in een nog stijlvollere en begeerlijkere versie: de Chequered Flag. Deze speciale editie trekt gegarandeerd bekijks met haar zwarte contrasterende dak, sportieve carrosserie met opvallende badge, 20-inch zesspaaks lichtmetalen velgen in Gloss Black Diamond met rode remklauwen en een interieur in Ebony Windsor-leder met contraststiksel. De Chequered Flag is gebaseerd op de R-Dynamic en is verkrijgbaar met i4 Ingenium- of V6 supercharged-benzinemotor, als Coupé of Convertible, en in de kleuren Caldera Red, Fuji White of Carpathian Grey. OFFICIËLE BRANDSTOFVERBRUIKSCIJFERS VOOR DE F-TYPE CHEQUERED FLAG EDITIES in l/100 km: Gecombineerd van 7,9 tot 10,2; CO 2-uitstoot in g/km: van 179 g tot 242 g. Officiële EU-testcijfers. Alleen ter vergelijking; in de praktijk kunnen de cijfers afwijken. 18 THE JAGUAR

JAGUAR GEAR - ACCESSOIRES EEN I-PACE VOOR ELKE LEVENSSTIJL PHOTOGRAPHY: LKJDÄLKJDF KJLÄKJ ÖÄÖK ; DFÄÖLKJÄLKDJ ÖÄDFÖÄ (2) Geef uw nieuwe elektrische I-PACE een eigen karakter met Jaguar Gear, onze unieke reeks accessoires die ontwikkeld, geproduceerd en getest zijn door dezelfde experts die de auto ontworpen. Van handige accessoires die het gebruiksgemak van de SUV verhogen, tot stijlvolle opties voor een persoonlijke noot, met Jaguar Gear kunt u een I-PACE samenstellen die helemaal is afgestemd op uw eigen levensstijl en interesses. Kijk voor meer informatie op jaguar.com Getoonde accessoires: Dwarsdragers voor het vervoer van fietsen. Attributen die op het dak boven de antenne worden geplaatst kunnen het signaal dat de auto ontvangt verzwakken en kunnen daarmee een negatief effect hebben op de navigatie- en satellietsystemen, indien gemonteerd. Zorg ervoor dat u de maximum dakbelading van een auto nooit overbelast.

 

Jaguar Magazine

 

Jaguar Magazine is een ode aan creativiteit, met exclusieve artikelen die de zintuigen prikkelen, van verleidelijk design tot geavanceerde technologie.

In dit nummer verkennen we de creativiteit van de Braziliaanse meesters die de elegante kunst van capoeira creëerden, maar ook die van Ierse kunstenaars die oude en nieuwe cultuur met elkaar verenigen. Ook ontdekt u de creatieve lijn die van Victoriaans behang naar de iPhone loopt. En het multitalent Riz Ahmed, acteur en performer, legt uit waarom nu het juiste moment is om zijn ware ik aan de wereld te onthullen.

© JAGUAR LAND ROVER LIMITED 2020

Registered Office: Abbey Road, Whitley, Coventry CV3 4LF
Registered in England No: 1672070
De hier vermelde waarden zijn het resultaat van officiële fabrieksmetingen in overeenstemming met de EU-wetgeving.
Uitsluitend voor vergelijkingsdoeleinden. Verbruik onder 'real-world'-omstandigheden kan verschillen.